Ondernemerscoaching  wordt versterkt als gesprekken plaatsvinden in de natuur

Ondernemerscoaching helpt je om die grote hoeveelheid ballen in de lucht te houden. Een succes maken van je bedrijf bijvoorbeeld. Zo wil je opdrachtgevers tevreden houden, je klantenbestand uitbreiden, je expertise uitbreiden, marketing en sales bijhouden, eventuele medewerkers aan het werk houden en ook nog eens tevreden houden. Oh ja, zelf een beetje plezier aan je werk beleven is ook wel fijn.

Alle ballen in de lucht

Maar privé wil je ook een leuk sociaal leven, etentjes, borrels, vrienden, sport en een relatie. Allemaal onderwerpen waar je aandacht en energie voor nodig hebt. Die energie is hier van groot belang want je hebt maar beperkt energie en tijd te geven dus hoe verdeel je die? Richting kiezen en focus houden op je doel is dan ook belangrijk, maar hoe kom je zo ver?

Work-life balance

Work-life balance is een term die je steeds vaker hoort. Het bestaat simpelweg uit het vinden van de juiste balans voor jou tussen werk en privé. Een gebrek aan een goeie work-life balance kan leiden tot overbelasting, uitputting en zelfs burn-out. Ook daarmee heb ik veel ervaring en kan je daar uit helpen, maar voorkomen is beter dan genezen toch? Ondernemerscoaching is juist gericht op het herstellen van een goede work-life balance.


Persoonlijk leiderschap

Mind the Gap Coaching is er voor ondernemers en ondernemende mensen om te helpen zelf aan het stuur te komen en je doelen te bereiken. Persoonlijk leiderschap gaat over regie nemen en houden, zonder dat je de ander daarmee tekort doet. Meer focus en aandacht, minder verloren tijd zodat je tijd en energie overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt.

Wie ging je voor bij ondernemerscoaching?

Namen en rugnummers worden hier natuurlijk niet vermeld, want ik heb een geheimhoudingsplicht en ik vind de vertrouwensband die we opbouwen van groot belang. Maar weet dat er ondernemers en managers van grote en minder grote ondernemingen je zijn voorgegaan. Wie ik dan helemaal ben om hen te coachen? Gewoon mezelf, nieuwsgierig, onderzoekend en soms een beetje brutaal. En juist dàt heb je als ondernemer wel eens nodig. Een frisse blik en een vrolijke maar soms ook confronterende spiegel om je inzicht te geven en vooruit te helpen. Durf jij het aan? Dan doe ik dat ook!