Herken jij jezelf?

Merk je dat je niet lekker in je vel zit en worstelt met vragen rond je werk?
Veelal ontmoet ik mensen met vragen over hun persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Welk pad is het beste om te volgen? Of hoe krijg ik meer voor elkaar bij mijn collega’s of manager? Maar ook vragen als; waarom krijg ik niet de waardering die ik verdien?

Dat soort vragen zijn vragen die je met een coach kunt bespreken. Samen kijken we naar je situatie: werk en privé en de onderlinge verhouding. Ook kijken we naar je eigen mogelijkheden om iets aan je situatie te doen: zelf de regie op jouw ontwikkeling hebben is het fijnste, dus daar werken we aan.

Raak je sneller geïrriteerd of gefrustreerd van zaken in je werk of privéleven? Merk je dat je minder energie hebt, of zelfs een uitgeblust gevoel hebt, terwijl je maar moeilijk tot rust of zelfs goed slapen komt?  Of heb je het idee dat je hersens soms gewoon ‘uit staan’ en niet werken zoals ze dat normaal doen en je dingen vergeet, minder makkelijk beslissingen neemt of je minder goed kunt concentreren?

Dit kunnen signalen zijn van een burn-out. Ook dan is het tijd om met een coach te praten. Veelal helpt het dan om op meerdere vlakken wat aan je zelf te doen. Fysieke, emotionele en mentale gezondheid gaan hand in hand, dus praten met een coach en trainen om fit te worden kunnen je dan een enorme verbetering geven. In het Fit the Gap programma maken we een maatwerk aanpak die voor jou werkt.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met mij en ik help je graag!