Gebruik jij deze zomer voor het behalen van je doelen op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling?

De zomerperiode staat bekend als komkommertijd. Collega’s gaan op vakantie, opdrachten komen wat minder frequent binnen en het tempo lijkt overal wat lager te liggen, of de temperatuur nou tropische records bereikt of niet. Maar die komkommertijd is ook een mooie tijd om aan jezelf te werken. Je opladen voor een nieuwe periode waarin het tempo weer omhoog gaat, je aan je jaardoelen wil werken of wil zorgen dat je in aanmerking komt voor die nieuwe functie. Schrijf je in voor de Private Summer School van Mind the Gap!

In de Private Summer School helpt Mind the Gap Coaching mensen met het behalen van een concreet doel. Je kunt natuurlijk naar een opleidingsinstituut gaan in de zomer en in een week tijd allerlei concepten aangereikt krijgen. Maar je kunt ook concreet met jezelf aan de slag. Neem de tijd om inzichten te laten bezinken en benut je vakantie door te overpeinzen. Want of je nu op een strand ligt of een wandeling door stad of natuur maakt, je hoofd is vrij van werkprikkels. Daarmee ontstaat ruimte om na te denken over wat je nu echt wil bereiken en hoe je dit gaat doen.


Wil je beter leren communiceren met je collega’s? Effectiever leidinggeven, of minder conflicten op de werkvloer? Wil je een betere balans tussen werk en privé?

Al dit soort vragen kun je inbrengen als thema voor jouw Private Summer School. Hoe werkt dit concreet? Deze zomermaanden gebruiken we het volgende schema om jouw persoonlijke doel te bereiken:


Programma Private Summer School

  1. VIP dag
    Hierin komen twee belangrijke onderdelen aan bod. We nemen een dagdeel de tijd om jou en je doel van uit allerlei hoeken te bekijken. Zie het dan ook als een pashokje met spiegels aan alle kanten. We kijken wat er past in je thema, welke werkvormen bij je passen en we brengen mogelijkheden voor jouw Private Summer School ervaring in kaart. Na de lunch maken we een concreet stappenplan voor jouw doel: werkvormen en opdrachten om thuis, of liever nog op vakantie(!), aan te werken.
  2. Drie inhoudelijke bijeenkomsten van anderhalf uur met ieder een eigen thema dat we op de VIP dag hebben uitgewerkt.
  3. Een afsluitende bijeenkomst om het resultaat dat je bereikt hebt deze zomer te vieren.

Waarom is Private Summer School de aanpak voor jou?

Allereerst is het in de zomerperiode is rustiger in je agenda.
Daarnaast is je hoofd vaak leger tijdens vakantie, dus ruimte om eens goed na te denken over wat je nu echt wil
Tot slot is er sprake van een kortere doorlooptijd en lagere kostenWaarom juist een zomers traject als Private Summer School bij Mind the Gap Coaching?

  • Hoge klanttevredenheid van zowel medewerkers als opdrachtgevers
  • Veel ervaring in complexe organisaties en creativiteit in oplossingen

Meer weten over wat Private Summer School voor jou kan opleveren?

Neem dan contact op voor een kop koffie en een vrijblijvende kennismaking.