Eenmalig consult

Een kop koffie (of thee!) doet af en toe wonderen. Even stoom afblazen. De kans om je ervaringen onder woorden te brengen bij iemand die zonder vooroordelen naar je luistert.  Iemand die af en toe een vraag stelt om tot de kern van het probleem te komen.
Spreken wij af voor een eenmalig gesprek? Dan heb je mijn onverdeelde aandacht en luister ik naar wat je dwars zit. Vooraf vraag ik je telefonisch om je situatie kort uit te leggen zodat ik vast kan voorbereiden op hoe ik je kan helpen. In zo’n gesprek staan we dan uitgebreid stil bij je situatie, wat je er zelf aan kan doen om dit te verbeteren en geef ik je houvast om daarin eerste stappen te zetten.

Coachtraject

Sommige zaken vragen wat langer de aandacht dan alleen een afspraak voor een kop koffie. Als je echt wat wil veranderen aan je situatie vraagt dat ook inspanning van jou om zaken anders aan te pakken en van mij om je handvatten aan te reiken om zo ver te komen.

OPBOUW COACHINGTRAJECT
We beginnen met een intakegesprek. Hierin staat onze kennismaking centraal. Dat betekent dat we op zoek gaan naar jouw wensen en doelen en dat koppelen aan wat jij concreet wil bereiken met coaching. Ook vertel ik je wat je van mij mag verwachten. Als je op basis van dat eerste gesprek verder wil gaan, maak ik een coachplan. Hierin komen de vragen waar jij tegen aan loopt aan de orde in de verschillende sessies die we plannen. Daarnaast maken we daarin afspraken over de frequentie van onze gesprekken, de kosten en de concrete handvatten die ik je zal aanreiken. Gemiddeld heeft een traject dan nog 6 gesprekken. Tussen de gesprekken zal steeds een aantal weken tijd zitten, zodat je tijd hebt om je opgedane inzichten in praktijk te brengen maar ook om nog eens stil te staan bij wat je hebt bereikt in de gesprekken. In het zesde gesprek ronden we af en kijken we terug of we je doelstellingen hebben bereikt.

OPBOUW GESPREKKEN
Gesprekken duren gemiddeld tussen de één en anderhalf uur. In een gesprek zit ook altijd een opbouw. We kijken eerst terug op het vorige gesprek en wat je er aan hebt gehad. Ook kijken we of je inzichten in de praktijk hebt kunnen brengen en wat daarmee duidelijk werd ten aanzien van je oorspronkelijke vraag. Vervolgens gaan we in op het thema dat je op die dag wil bespreken en kijken hoe dat verbonden is met je coachvraag. Dan formuleren we samen concrete doelen om aan te werken tot aan het volgende gesprek. Zo verbinden we steeds je ervaringen met je coachvraag en bewaken we samen dat we een succesvol traject doorlopen.

Ondernemersabonnement

Soms is het fijn om dat eerste gesprek met een kop koffie nog eens over te doen, soms zelfs een paar keer per jaar. Dit zijn dan losse consulten maar die kun je ook in abonnement vorm afnemen. Dan spreken we samen af hoe vaak je een gesprek wil hebben en kun jij zelf de regie nemen over de timing daarvan. Heb je even geen ruimte in je agenda? Dan verplaats je naar wat jou uitkomt en zo kan het dat we elkaar bijvoorbeeld vier keer per jaar zien, waarvan er twee sessies dicht op elkaar zitten maar de rest verspreid over het jaar.

Werken aan Werk

Voor loopbaanvragen kun je terecht bij Mind the Gap coaching. Weet je niet precies wat je volgende stap wordt, maar ben je wel toe aan iets nieuws? Dan gaan we samen op zoek naar waar je talenten en uitdagingen liggen. We kijken ook naar waar jij elke ochtend je bed voor uit wil komen en met energie naar toe wil gaan. Nog belangrijker is dat je werk vindt waar je energie van krijgt. Met gerichte hulpmiddelen gaan we aan de slag om jou een stap verder in je carrière te brengen.

Vertrouwenscoach

Werkgevers hebben een zorgplicht voor medewerkers maar vorm geven aan die plicht kan nog best een uitdaging zijn. Mind the Gap Coaching en Advies treedt op als externe vertrouwenspersoon en inloopcoach voor bedrijven. Hierbij is sprake van een vast moment van aanwezigheid en geen beperking in het aantal gesprekken dat voor een werkgever beschikbaar is. Samen kijken we naar wat de organisatie nodig heeft en hoe we dit kunnen realiseren.

Eenmalig consult/ intake€ 190,-
OndernemersabonnementMaatwerk
Coachtraject € 1750,-
Werken aan werk€ 995,-
Burn-out coachtraject€ 2650,-
Reiskosten in geval van werk op locatie 0.38 per km