Mind the Gap Coaching

het begint met een kop koffie

Neem nu contact op voor een kennismaking met Mind the Gap.

In een kennismaking bespreken we je vraag, de achtergronden ervan en kijken we samen naar wat een passende aanpak voor jou is. Geen zin om binnen te zitten maar juist behoefte aan wat frisse lucht? Dat kan, dan laten we (een deel van) de gesprekken buiten plaats vinden tijdens een wandeling. We lopen dan een ronde van ongeveer vijf kilometer en werken aan jouw situatie. Dit kan op diverse locaties in en om Vught, maar ook op een locatie daarbuiten is bespreekbaar. Woon je wat verder weg? Dan zoeken we samen een passende oplossing.

Burn-out coaching vindt sowieso grotendeels buiten plaats omdat dit een sterk positief effect heeft op herstel. Daarbij kijken we goed naar de verhouding tussen je belastbaarheid en de impact die bewegen op je heeft en zoeken we een passende manier voor jouw herstel.

Liever coaching binnen je eigen organisatie? Dat is ook mogelijk. In overleg bepalen we waar we het meest succesvol zullen zijn in onze gesprekken. 
Voor werkgevers is het ook mogelijk om meerdere medewerkers binnen de eigen locatie te laten coachen, al dan niet onder de noemer ‘Vertrouwenscoach‘.  Onder die noemer kom ik naar de organisatie zelf en zorgen we voor een prettige en passende spreekkamer zodat je jouw verhaal in alle openheid kan doen.

Kom je naar de praktijk? Deze is gevestigd in ‘de Zaak Vught’. Dit is een fijne plek waar je in zakelijke omgeving met toch een haast huiselijke sfeer in gesprek kan. De praktijk is goed te bereiken met OV en vanaf de snelweg en er zijn voldoende parkeermogelijkheden rondom het pand. En het belangrijkste van allemaal, er is goeie koffie! 

Mocht je na een gesprek in de praktijk even toe zijn aan wat frisse lucht voordat je je dag vervolgt, is er in de buurt ook gelegenheid om een stuk in de natuur te wandelen. 

LOCATIE GESPREKKEN:

Standplaats is ‘De Zaak Vught’, maar op locatie is bespreekbaar, afhankelijk van de reistijd vraag ik een bijdrage in de reiskosten.

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  MIND THE GAP COACHING
  Maryse Tjoeng
  Taalstraat 40
  5261 BE Vught

  Email: info@mindthegapcoaching.nl
  Tel: 0612259560

  BTW-id: NL001751213B07

  KVK: 64975622